Cosmeterie Зодиакален комплект: Близнаци

Активни и очарователни

Този продукт вече не се предлага от производителя
  • За очарователните близнаци
  • Вашият цвят: жълто
  • Очарователни, любознателни, щастливи

Подобни продукти:

Cosmeterie Подаръчен комплект за мъже
Cosmeterie Комплект "Maskenpflicht"
Cosmeterie #selfcare Set

Cosmeterie #selfcare Set

1 комплект

Описание

Комплектът ви носи добро настроение - точно както правите с вашите близки!

Нашите мили близнаци са смятани за очарователни, любознателни, многостранни и най-вече весели: затова Зодиакалният комплект Близнаци е във весел жълт цвят. За активни дни.

Съдържание:

1x Lip Treat от NUORI

Близнаците са много отворени, комуникативни хора и при всички приказки и смях трябва да полагате специални грижи за устните си. Богатата грижа за устните от NUORI снабдява сухи и напукани устни с много влага.

1x Huile Prodigieuse® от NUXE

Подобно на вас, това многофункционално масло е истински универсално. Обогатено с висококачествени масла, маслото подхранва и възстановява лицето, тялото и косата. Освен това не само оставя кожата ви да изглежда страхотно, но и ви обгръща с деликатен аромат на портокалов цвят, магнолии и ванилия.

1x Night Elixir от Lunar Glow

Ежедневието ви е изпълнено с екшън и желание за действие, така че трябва да поглезите себе си и кожата си за релаксация поне през нощта. Благодарение на овлажняващите свойства на този серум, кожата на лицето ви може да се регенерира и презареди за една нощ. Витаминен коктейл, приготвен от витамини А, С, Е, F и витамин К за тена на кожата ви.

1x Хидратиращ дезинфектант за ръце от Adrop

Хидратиращият дезинфектант за ръце от Adrop дава на ръцете ви всичко, от което се нуждаят, и нищо излишно. За разлика от конвенционалните дезинфекциращи спрейове, той не изсушава кожата ви и не оставя лепкави остатъци.

1x moodpatch Down Time Patchology

След енергичен ден moodpatches Down Time ви позволяват да се отпуснете. Те са разработени, за да имат охлаждащ и успокояващ ефект върху областта на очите и за ума. Екстрактът от невен има противовъзпалителен ефект само за десет минути, докато екстрактът от вечерна иглика детоксикира и изглажда и обновява кожата.

1x Торбичка от Cosmeterie

Вашият устойчив спътник в ежедневието, независимо дали за спортни дейности или за пазаруване, торбичката от Cosmeterie е не само практична, но и стилна. Освен това можете спокойно да приберете всичките си любими козметични продукти.

Вид продукт: Комплекти
Марки: Cosmeterie

Продуктови ревюта на български за Cosmeterie Зодиакален комплект: Близнаци