SWEED Cluster Flair Professional Lashes

Черни индивидуални мигли за индивидуална визия

Този продукт вече не се предлага от производителя
  • Комплект черни единични, двойни и тройни мигли
  • За индивидуална визия
  • 3 различни дължини на миглите
  • Удължете и / или сгъстете
  • Прозрачна лента за мигли
  • Истински косъм

  • веган

  • Без тестване върху животни

Подобни продукти:

SWEED Лепило за мигли - Clear/White
SWEED Nikki Sultry Corner Professional Lashes
SWEED Boo 3D Professional Lashes

Описание

Индивидуални мигли, които могат да се използват за създаване на нов външен вид отново и отново!

Бихте ли предпочели да имате естествен резултат или драматична визия? С Cluster Flair Professional Lashes от SWEED вече не трябва да решавате! Комплектът съдържа перфектно извити отделни мигли в три различни дължини (7, 10, 12 милиметра). Единичните, двойните и тройните клъстери или придават обем по линията на миглите и / или придават по-голяма експресия и дължина във външния ъгъл на окото. Поради лесното поставяне, миглите са идеални и за начинаещи.

Миглите от SWEED имат лента за мигли от прозрачен памук, която осигурява особено високо ниво на комфорт и се адаптира към всяка форма на очите. Миглите могат да се използват повторно до десет пъти.

Космите на миглите са с най-високо качество и са направени от стерилизирана истинска коса (човешка коса).

Начин на употреба:

Оформете негримираните мигли с извивачка за мигли. Дръжте миглите до очите си и проверете дали дължината е правилна. Ако е необходимо, скъсете лентата във външния ъгъл на миглите. След това нанесете тънък слой лепило за мигли върху лентата за мигли и оставете да изсъхне за 30 секунди. Поставете изкуствените мигли (с пинсети) близо до линията на миглите и натиснете леко на мястото им. За да слеете перфектно изкуствените мигли със собствените си, в края можете да нанесете слой спирала. Пропуските могат да се запълнят с очна линия.

Премахване на миглите: Накиснете памучен тампон с препарат за отстраняване на грим и натиснете внимателно върху затворените очи. След това изчакайте около 30 до 60 секунди. Тогава залепените мигли могат лесно да бъдат отлепени с пинсета или пръсти.

Вид продукт: Изкуствени мигли
Марки: SWEED
Свойства: веган, Без тестване върху животни

Продуктови ревюта на български за SWEED Cluster Flair Professional Lashes