Блог

5 съвета за справяне с летните жеги! 5 съвета за справяне с летните жеги!

Лятото е любимият сезон от годината на много хора. Въпреки това горещините може да натоварят тялото и ума ви. Ето няколко съвета как да се справите с тях!

Зодиакално издание: Телец (21.4. - 20.5.) ♉︎ Зодиакално издание: Телец (21.4. - 20.5.) ♉︎

Надеждни, креативни и лоялни - така може да се опишат хората от зодия Телец. Открийте перфектните козметични продукти, с които да подчертаете красотата на този зодиакален знак.

Празнуваме Деня на Земята - днес и всеки ден Празнуваме Деня на Земята - днес и всеки ден

22 април е Ден на Земята! По този конкретен повод трябва да обърнем специално внимание на екологичния проблем. Открийте някои от най-обичаните устойчиви марки в нашия магазин и се вдъхновете!

Набиране на средства за Международния ден на жената 2022! Набиране на средства за Международния ден на жената 2022!

В Деня на жената, 8 март, ще подкрепим инициативата на ВКБООН, насочена към жените бежанци, като дарим по 1€ от всяка поръчка. Настоящата ситуация в Украйна доказва колко бързо бягството може да се превърне в средство за излизане от несигурна...

Бизнес жени в индустрията за красота Бизнес жени в индустрията за красота

Международният ден на жената от няколко години насочва вниманието към проблемите на равенството между половете. По случай този специален ден ви представяме четири марки, основани от истински силни жени!

Зодиакално издание: Риби (20.2. - 20.3.) ♓ Зодиакално издание: Риби (20.2. - 20.3.) ♓

Добродушни, с въображение, емпатични и артистични - това са качествата, които често описват зодия Риби. Разберете кои продукти за красота ще ги зарадват!

5 съвета за грижа за чувствителна кожа 5 съвета за грижа за чувствителна кожа

Супер чувствителна кожа? Не се безпокой! Валери Блийкър, мениджър за обучение по грижа за кожата на Paula's Choice ни даде 5 ценни съвета как да се грижим за кожата си.

Неустоим поглед Неустоим поглед

Придайте на погледа си невероятна интензивност с красиво поддържани мигли! Независимо дали за обем, удължаване или за перфектната извивка: Ще ви кажем коя спирала покрива вашите желания!

Идеи за подаръци за Свети Валентин Идеи за подаръци за Свети Валентин

Свети Валентин наближва! Всички се радват на подарък за празника на любовта. Събрахме няколко идеи за подарък, които определено ще зарадват любимия човек!

5 съвета за дълга и силна коса 5 съвета за дълга и силна коса

Много жени копнеят за дълга коса. Нищо чудно, защото дава широка гама от възможности за прически – независимо дали плитки, на плажни вълни, елегантни вълни или на кок. Но за да бъде косата силна и здрава в дългосрочен план, правилната грижа е от...

Pantone Color of the Year 2022 Pantone Color of the Year 2022

Цветът на Pantone за 2022 г. е избран! Особеното в него: Тази година това е цвят, който е изцяло изработен от Pantone Color Institute. Ярко виолетово синьо с виолетово-червени нюанси: PANTONE 17-3938 Very Peri