Блог

AHAVA: Силата на природата AHAVA: Силата на природата

Високоефективните продукти за грижа от AHAVA насърчават безупречен, съживен тен. С естествени съставки и екологосъобразно производство, козметиката е създадена в хармония с природата.

Кой серум е подходящ за вашата кожа? Кой серум е подходящ за вашата кожа?

Подхранващият серум за лице е идеалното допълнение към вашата ежедневна грижа, но само ако отговаря на нуждите на вашата кожа. Ще ви обясним кой серум ви подхожда най-добре!

Ролери за лице: Beauty-Tools от Далечния изток Ролери за лице: Beauty-Tools от Далечния изток

Неустоима тенденция: ролерите за лице и Гуа Ша са безспорно задължителни в рутинната разкрасителна програма на мнозина. Искате ли да знаете всичките им ефекти върху кожата и как да се възползвате максимално от тях? Прочетете нашата статия!

Meet the Founder: Dr. Dennis Gross Meet the Founder: Dr. Dennis Gross

В „Запознайте се с основателя“ Cosmeterie интервюира д-р. Денис Грос, основателят на едноименната марка. Можете да разберете историята зад дерматологичната марка за грижа за кожата от Ню Йорк в статията ни.

5 съвета за повече устойчивост в банята 5 съвета за повече устойчивост в банята

Устойчивият начин на живот става все по-важен, също и при нашите козметични продукти. Но често дори не знаем откъде да започнем. Ето защо сме събрали 5 прости съвета, за да направим банята по-екологична.

Meet the founder: NUORI Meet the founder: NUORI

В нашата поредица от интервюта „Запознайте се с основателя“ ви запознаваме с лицата зад вашата любима марка. Основателката на NUORI Джасми Бонен говори с нас и разкрива историята зад марката.

Хиалуронова киселина Хиалуронова киселина

Компонент в почти всеки Anti-Aging продукт: хиалуронова киселина. Но какво точно е тя, как действа хиалуроновата киселина и подходяща ли е изобщо за вашата кожа? Тук можете да разберете всичко, което трябва да знаете за това оръжие против стареене.

Meet the founder: All Tigers Meet the founder: All Tigers

В нашата поредица от интервюта „Запознайте се с основателя“ ви запознаваме с лицата зад вашата любима марка. Основателят на ALL TIGERS Алексис Робилард ни даде интервю и разкри историята зад неговия лейбъл.

Double Cleansing: Тайната на K-Beauty Double Cleansing: Тайната на K-Beauty

Що се отнася до грижата за кожата, корейците ни показват как се прави. Тук ние обясняваме каква е тяхната тайна и как можете също да оптимизирате рутинното си почистване.

Най-добрите процедури за коса за нацепени краища, накъсване на косата и сухи краища Най-добрите процедури за коса за нацепени краища, накъсване на косата и сухи краища

Студеният и сух въздух за отопление е проблем за косата. Накъсването на косата, нацепването на краищата и къдренето са последствията. Открийте подхранващи процедури за коса и подхранващи масла, които възстановяват и защитават косата ви. Намерете...