Блог

сряда, 22. април 2020 С тези съвети бързо ще се сдобиете с тен - без слънце или солариум

Загорялата кожа се счита за красива и секси. Изглеждате по-здрави и малките проблеми по кожата са по-малко забележими. Ще ви кажем как да се сдобиете с естествен и най-вече здравословен летен тен без слънце и солариум!

понеделник, 09. март 2020 Красота отвътре благодарение на нутрикозметиката

Ние се грижим за кожата и косата, разбира се, с кремове, серуми, терапии и лосиони. Но грижата отвътре с помощта на микро и макронутриенти е също толкова важна. Точно за това е така наречената нутрикозметика!

понеделник, 02. март 2020 Пептиди - защо са толкова ефективни срещу бръчки

Научните изследвания показват обещаващи резултати за използването на пептиди в грижата за кожата. Те имат отлични свойства против стареене, могат да заздравят кожната бариера и да допринесат за по-младежки вид.

петък, 21. февруари 2020 Мощният витамин ниацинамид в козметиката: какво може активната съставка

Производното на витамин В3, ниацинамид, е истински многофункционален и може да бъде полезен при проблемна, мазна, суха и склонна към набръчкване кожа. В статията ще научите как точно действа веществото и за кои типове кожа е подходящо.

петък, 17. януари 2020 4 резолюции за красота, които определено трябва да следваме

Всичко ще се промени! В началото на годината хората обичат да си поставят цели за Новата година, но те бързо биват загърбвани. Но всички трябва да се придържаме към тези четири резолюции за красота.