Празнуваме Деня на Земята - днес и всеки ден

Празнуваме Деня на Земята - днес и всеки ден

Ето как се грижим за околната среда

22 април е Ден на Земята. Тове е и конкретен повод да ценим повече природата, да се замислим за разхищаването на ресурси и като цяло да обърнем особено внимание на проблема за околната среда. За нас от Cosmeterie въпросът за устойчивост е много важен. Всъщност от 2018 г. ние работим с нулеви емисии и използваме екологични и без пластмасови материали за нашите опаковки.
Не само това: в нашия логистичен център електричеството се произвежда от вътрешна фотоволтаична система.

Открийте някои от най-обичаните устойчиви марки в нашия магазин Cosmeterie и се вдъхновете!

Bio Thai

При Bio Thai философията започва с използване на най-добрите съставки, предоставени от природата, зачитане на тяхната цялост и проверка на всеки процес на трансформация от началото до края на производствения процес. Целта на всеки продукт е да възстанови и балансира естествените функции на кожата. За ефективни и забележими резултати.

Всички продукти са без синтетичен парфюм, без синтетични оцветители, без парабени, без парафини, без минерално масло, без силиций и без тестове с животни.

Кia-Charlotta

Kia-Charlotta е 100% веганска марка козметика без тестове с животни с акцент върху Premium-лакове за нокти. Два пъти годишно, за сезоните есен-зима и пролет-лято, колекцията се обновява с нови цветове, ориентирани към тенденциите. Лаковете за нокти на Kia-Charlotta дават позитивност и вдъхновение, така че всички лакове за нокти имат вдъхновяващо име и история.

Kjaer Weis

Скандинавският минимализъм среща духа на Ню Йорк: Кирстен Кяер Вайс, родена в Дания и живяща в Ню Йорк гримьорка, съчетава тези две противоположности в своята марка. Безкомпромисна комбинация от лукс и устойчивост - натуралните, сертифицирани съставки на продуктите винаги отговарят на стандартите за луксозни продукти.

Стилната метална опаковка за многократна употреба е особено издръжлива - перфектното въплъщение на съвместното съществуване на красота, лукс и устойчивост.

PonyHütchen

Устойчивост, която отива по-далеч: Това, което първоначално започна като проект „Направи си сам“ в собствената баня, се превърна в иновативна компания за натурална козметика със седалище в Берлин само за няколко години. PonyHütchen създава висококачествени продукти за грижа, които внасят повече устойчивост в ежедневието. Изящни съставки от растителен произход в органично качество са в основата на висококачествените дезодориращи кремове, сапуни и шампоани, които са подходящи за всички типове кожа - включително и за чувствителна. Опазването на околната среда винаги е приоритет, когато става въпрос за опаковки, поради което се използват предимно рециклируеми съдове или за многократна употреба.