Lavender Vanilla

Иновативен тоалетен спрей с лавандула и ванилия, който има неутрализиращ миризмите ефект

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Подобни продукти:

Evolve Organic Beauty Спрей Tranquility Essence Pillow Mist
Rahua Hydration Shampoo
PURITO Cica Clearing BB Cream
Описание

Lavender Vanilla предотвратява миризмите, преди да възникнат!

В обществени тоалетни, на работа, с приятели или с партньора, миризмите, свързани с тоалетната често са неприятни. Този момент, когато искате да се промъкнете бързо от тоалетната, но колегата ви от работа вече дебне зад ъгъла и влиза в тоалетната, която току-що сте използвали, бързо ви притеснява.

Тук идва ролята на марката Poo-Pourri ! Before You Go Spray Lavender Vanilla от Poo-Pourri е иновативен спрей за тоалетна, който премахва неприятни миризми след като ползвате тоалетната, защото ще пречи на миризмите да се развият. Спреят се състои от чисто натурални съставки и не оставя никакви остатъци. Той се напръсква върху водната повърхност в тоалетната, преди да ползвате тоалетната и образува ароматен филм, който не позволява на неприятните миризми да се отделят. Единственото, което остава е свежа ароматна смес от от лавандула, цитруси и ванилия.

Продуктът е без синтетични аромати, аерозол, алкохол, парабени, фталати и формалдехид. Една бутилка е достатъчна за около 100 приложения.

Начин на употреба:

Напръскайте 3-5 пъти върху водната повърхност в тоалетната, преди да използвате тоалетната. Използвайте тоалетната както обикновено и се наслаждавайте на приятната миризма. ;-)

Вид продукт: Стаен аромат
Свойства: веган, без алкохол, без тестване върху животни
Видео за продукта:

Poo-Pourri: Ефекти и как да се използва

Продуктови ревюта

рецензии на български за Lavender Vanilla

5,0 от 5 звезди
5 звезди
2 (100%)
4 звезди
0 (0%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
0 (0%)

2 оценки