Escentric Molecules Escentric 01

Лека тоалетна вода с разпознаваем аромат

РазпродаденВече не се произвежда

Подобни продукти:

ZARKOPERFUME The Muse
Schwarzlose Berlin Discovery Set
Une Nuit Nomade Nothing but Sea and Sky

Описание

Escentric 01 е неустоим и уникален аромат. Специалната молекула Iso E Super е централната ароматна молекула в необичайно висока концентрация от 65% и придава на парфюма своята разпознаваемост.

Iso E Super се смесва с други висококачествени ароматни есенции, за да образува уникалния Escentric 01. Началото се поставя с подправката на червен пипер, смесена със свежата нотка на зелена лайм. Следват ароматни нотки като бензоин, мастика и тамян. Тоалетната вода завършва с базова нотка от топли нотки мускус и дърво.

Тоалетната вода впечатлява не само със своя необикновен аромат, но и с елегантната си опаковка. Красиво проектираната стъклена бутилка с необичаен мотив се допълва от луксозна, тъмна картонена кутия.

Поради изисканото качество и безспорната елегантност, Escentric 01 е подходящ за всички любители на иновативни, елегантни нишови парфюми и страхотен подарък, които ценят уникалността.

Връхна нотка: зелена лайм, червен пипер

Срадна нотка: Iso E Super

Базова нотка: мускусни компоненти, тамян

Серията 01 се състои от специалната молекула Iso E Super, кадифена, топла и дървесна миризма. Изключително ароматна миризма на кожата с висока стойност на разпознаване.

Вид продукт: Eau de Parfum
Марки: Escentric Molecules

Продуктови ревюта

Продуктови ревюта на български за Escentric 01

1,0 от 5 звезди
5 звезди
0 (0%)
4 звезди
0 (0%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
1 (100%)

1 оценка