Вашата дневна бюти рутина

Вашата дневна бюти рутина

Подарете си няколко минути релаксация!

Ангажименти, крайни срокове, непредвидени събития... понякога ежедневието може да бъде наистина стресиращо и забързано! Затова времето, през което може да забавите темпото и да се отпуснете, е толкова важно. Ако идеята ви допада и имате нужда да се изключите за малко, опитайте нашата фантастична разкрасяваща процедура в 5 лесни стъпки!

Стъпка #1: Свежест

Cucumber Gel Mask by Peter Thomas Roth съдържа алое вера и екстракт от краставица, които са идеални за овлажняване на кожата и придаване на блясък.
Нашият съвет: За още по-освежаващ ефект, дръжте маската в хладилника!

Стъпка #2: Блясък

Deep Care Mask Hydrate & Shine by Ikoo благодарение на екстракта от камелия, маслото от макадамия и екстракта от мед, маската за дълбока грижа Hydrate & Shine на Ikoo интензивно регенерира и овлажнява косата, подобрява структурата ѝ и придава невероятен блясък.

Стъпка #3: Мекота

Летните горещини често причиняват подуване и суха кожа на краката. Опитайте копринената маска за крака Baby Silky Foot Mask by Holika Holika, обогатена с масло от ший, масло от авокадо, мляко и мед.

Стъпка #4: Страхотна комбинация

Rose Quartz Roller and Gua Sha са идеалната комбинация за млада и свежа кожа, тъй като имат стягащ ефект и насърчават кръвообращението. Мощният енергиен камък, с който са изработени тези аксесоари, помага и за укрепване на лимфната система, както и за стимулиране на образуването на еластин и колаген в кожата.

Стъпка № 5: Красив маникюр

И накрая, но не на последно място... подарете си маникюр! С Green Flash Starter Kit from Manucurist ще създадете страхотни визии за вашите нокти. Лаковете са произведени във Франция и издържат дълго време.