Най-добрите кремове за ръце за суха кожа

Най-добрите кремове за ръце за суха кожа

SOS грижа, която овлажнява бързо

Ръцете са нашата визитна картичка, така да се каже, и трябва да оставят добро впечатление. Сухите, напукани ръце не само изглеждат непривлекателни, но и могат да ви накарат да ги чувствате напрегнати. Тъй като ръцете са изложени на ежедневно натоварване от околната среда, като слънце, студ, вода и сапун, е важно да се грижите за тях интензивно и редовно.

Намирането на добър крем за ръце не е толкова лесно! Кремът трябва да отговаря на следните характеристики:

  • Да попива бързо
  • Да не оставя мазен или лепкав филм
  • Да хидратира
  • Да подхранва и да се грижи за кожата
  • Да съдържа ефективни съставки

Овлажняващи съставки

Хидратиращите съставки като алое вера даряват много влага, докато богатите добавки като висококачествени масла, мед, растителни екстракти или масло от шеа гарантират, че кожата се подхранва дълбоко и по този начин придобива еластичност и по-млад вид. С Подхранващия крем за ръце 8.3 от True North подхранвате стресираните ръце и те са копринено-меки за нула време! Това се осигурява от богати съставки като зехтин, алое вера, витамин Е и подхранващо масло от шеа.

Съвет на Comsterie: Важно е да нанасяте крем върху ръцете си няколко пъти на ден, особено след измиване на ръцете. Не трябва да се забравят и китките и върховете на пръстите. За сухите кутикули също може да се грижите с масло за кутикули.

Маслото Little Treasure Nourish Cuticle Oil от Nailberry с масло от сладък бадем премахва излишните кожички и се грижи за сухи и напукани области с помощта на антиоксиданти и хранителни вещества, докато витаминен комплекс, състоящ се от витамини A, E, B1, B2 & B6, интензивно регенерира ноктите и кожичките.

Кремове за ръце против стареене

Възрастта може да бъде разпозната по-бързо под формата на бръчки и пигментни петна по стресираната, по-тънка кожа на гърба на ръката. Можете да предотвратите това, като използвате кремове за ръце с UV защита и Anti-Aging-съставки като витамин Е. Слънцезащитен филтър предпазва от преждевременно стареене на кожата, причинено от слънчеви лъчи. Антиоксидантите като витамин Е стимулират обновяването на клетките в организма.

Firm Skin Hand & Finger Rejuvenation от skin689 е подмладяващ кожата крем за ръце, който, благодарение на високоефективните съставки, доказано намалява фините бръчки, избледнява пигментните петна и изглажда кожата.

Снимки: Tiko Giorgadze @domenika чрез Unsplash

Следвайте Cosmeterie в социалните медии и не пропускайте новини и промоции!