Адвент календар 2021: вратичка номер 18

Адвент календар 2021: вратичка номер 18

24 ексклузивни Beauty-изненади за вас

В днешната торбичка от коледния календар ще откриете специална изненада: хранителните добавки Sleep Weel & Wake Up от YLUMI.

Това е чисто натурална хранителна добавка с висококачествени растителни вещества и витамини.

Капсулите "Sleep Well" съдържат мелатонин, витамин В1, магнезий и ниацин. Внимателно подбраните съставки спомагат за облекчаване на субективното усещане за джет лаг и за съкращаване на времето, необходимо за заспиване. Други положителни свойства са поддържането на нормална функция на нервната система, нормална психологическа функция, както и нормален енергиен метаболизъм.

Капсулите "Wake Up" съдържат кофеин, витамин В12, витамин В2 и глицин. Съставките допринасят за намаляване на умората, както и за нормална функция на имунната и нервната система. Капсулите също така помагат да се предпазят клетките от оксидативен стрес и да се поддържа нормална кожа.

Препоръчителен прием: Приемайте 2 капсули Sleep Well с чаша вода около 60 минути преди лягане. Вземете 2 капсули Wake Up, когато се събудите. Съхранявайте продукта на хладно и сухо място. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната дневна доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва за деца и бременни жени. 100% вегански, без лактоза, глутен и захар, както и без консерванти и оцветители.

В коледния календар има 6 капсули Sleep Well и 6 капсули Wake Up.