AHAVA: Силата на природата

AHAVA: Силата на природата

В хармония с природата и науката.

"Нашата наука се ръководи от природата и разработва формули за грижа за кожата, косата и тялото, които действат отвътре."

Каква е историята на AHAVA?

Марката AHAVA е създадена през 1988 г. с мисията да разработва продукти за грижа, които са в хармония с природата. Екипът е посветен на изследването, опазването и почитането на природата. Така те поставиха района на Мъртво море, в днешен Израел, във фокуса на своите изследвания. Те се стремяха към по-добро разбиране кои минерали и растителни вещества са от полза за кожата и как могат да бъдат използвани в иновативната козметика.

Феномен от природата: AHAVA's Osmoter™

Легендарният, патентован осмотер от AHAVA е създаден от интензивни изследвания на природата, кожата и хората. Това е минерален катализатор, който използва динамичните елементи на Мъртво море, за да осигури на кожата безпрецедентна хидратация. Хранителните вещества и влагата проникват от дълбочината на кожата до външните слоеве, така че продуктите за грижа от AHAVA се активират отвътре навън.

Опазването на околната среда е на първо място

Марката AHAVA разчита на дълбоката си връзка с нашата земя през цялото време. В резултат на това при производството на рецептите се полагат максимални усилия да няма негативни въздействия върху околната среда. Пример за това е техният процес на връщане на вода в производственото съоръжение, местната флора се използва за филтриране на отпадъците.

Формулите под лупа

AHAVA вярва, че козметичните формули трябва да бъдат прозрачни за клиентите. Обещанията за техните продукти за грижа са:

  • Продуктите не съдържат парабени.
  • Продуктите на AHAVA са вегански.
  • Техните продукти за грижа са подложени на строги тестове за алергии и затова са подходящи и за чувствителна кожа.
  • Съставките идват от природата и се произвеждат без GMOS.
  • AHAVA произвежда без натриев лаурил сулфат (SLS), фталат, триклозан и минерални масла.


Следвайте ни в социалните мрежи и никога не пропускайте нашите оферти и промоции!