Beauty Trends 2023

Beauty Trends 2023

Тези иновации ви очакват

Новата година започна, а с нея и Beauty-Area 2023. Независимо дали по отношение на грижата за кожата или грима, новата година носи със себе си редица иновации. Ще ви кажем за две тенденции в красотата, които можете да очаквате с нетърпение тази година.

И не се притеснявайте, не е нужно да чакате - при нас вече можете да намерите най-модерните продукти от света на красотата.

Trend #1: Skin Care infused Make-up

Използването на конвенционални продукти за грим често води до раздразнение, тъй като не се обръща особено внимание на качеството на съставките. В хода на това продуктите за грим в момента си създават име, които не само осигуряват резултата, който обещават, но и имат богати формули, които глезят кожата ви с висококачествени активни съставки. Тази тенденция предлага не само предимства за вашата кожа: грижата и гримът са комбинирани в един продукт, така вие спестявате и много време.

Нашите предложения:

  • Cica Clearing BB кремът от PURITO доставя на кожата ви необходимата хидратация и придава на кожата ви равномерен тен благодарение на естественото си покритие. Обогатен с Centella Asiatica, BB кремът също има противовъзпалителни и успокояващи кожата свойства, които са особено полезни за суха, чувствителна и раздразнена кожа.
  • Super Serum Skin Tint SPF 30 от ILIA Beauty е безтегловен серум, който интензивно подхранва вашата кожа, изравнява тена на кожата и минимизира фините линии и несъвършенствата за естествен резултат.
  • Гланцът за устни от Kjaer Weis нежно оцветява устните ви и придава полупрозрачен, сияен блясък. Същевременно съдържащите се в него сертифицирани органични съставки, като масло от шипка или слънчогледово масло, се грижат интензивно за вашите устни.

Trend #2: Body Care

Когато става въпрос за грижа за кожата, повечето хора мислят за цялостна грижа за лицето, но много рядко за грижа за цялото тяло. А кожата е най-големият орган в човешкото тяло и не е само на лицето ви. Следователно фокусът трябва да бъде не само върху висококачествени продукти за грижа за лицето, но и върху богата грижа за цялото тяло.

Нашите предложения:

  • Easy Cream от Bio Thai глези кожата ви с интензивно овлажняващи и подхранващи активни съставки, за да противодейства активно на сухата и бледа кожа.
  • С лосиона за тяло Ceramidin Body Lotion от Dr. Jart+ осигурява на кожата ви дълготрайна хидратация и по този начин активно противодейства на дехидратацията. Богатата грижа е обогатена с комплекси 5 Cera и 5 хиалуронова киселина, които заедно стимулират производството на колаген в тялото и укрепват и подобряват структурата на кожата.