Après ski за вашата кожа

Après ski за вашата кожа

Нашите съвети за грижа за вашата ски ваканция

При достатъчно сняг и слънце, няма нищо по-хубаво от това да се отдадете на карането на ски. Въпреки това ниските температури, сухият въздух и носенето на балаклави натоварват кожата ни, която може да стане суха и напукана. Открийте заедно с нас най-добрите продукти, които ще накарат лицето ви да сияе дори по време на ски ваканцията.

Отделете време на вашата кожа след ден, прекаран на пистата. Ето няколко съвета, с които да накарате кожата си да засияе по всяко време, дори на пистата!

  1. Хидратация, хидратация и още хидратация!
    Когато карате ски, кожата е изложена на мразовит и особено сух въздух в продължение на часове, което в дългосрочен план може да дехидратира тена и да го направи по-неясен. Поради тази причина не забравяйте да използвате висококачествен крем. Vital Facial Cream от NUORI е лек крем, който възстановява жизнеността на кожата. Формулировката му е с уникална многослойна хиалуронова киселина, която прониква по-дълбоко в кожата и възстановява хидратацията.
    Открийте богатия ни избор от хидратиращи кремове тук.
  2. Блестящи очи
    След два дни на пистата, контурът на очите може да избледнее. За чувствителната зона, избирайте хидратиращи маски, специално предназначени за околоочния контур. Water Drench​ Hyaluronic Cloud Hydrating Eye Gel от Peter Thomas Roth осигурява незабавна свежест и минимизират фините линии. Освен това овлажняващият ефект на тази формула ще накара околоочния контур да засияе мигновено.
    Тук можете да намерите много различни продукти за грижа за околоочния контур.
  3. Грижа за устните
    Сухите, напукани устни не само не изглеждат добре, но и могат да доста досадни. Комбинацията от студен въздух и влага, която обикновено се образува, може да изсуши устните ви. Затова не забравяйте да използвате богат балсам за устни. Ceramidin Lip Pair на Dr. Jart+ е предназначен за грижа за сухи и дехидратирани устни. Той предпазва от изсушаване, като изгражда защитна бариера.
    Тук може да откриете много козметични продукти, специално предназначени за грижа за устните.