Keep Your Summerglow!

Keep Your Summerglow!

Запазете летния си тен. 3 ценни съвета, които ще удължат летния ви загар!

Подбрахме съвети и трикове, така че загара от лятото да остане по кожата ви още по-дълго. Можете да се вдъхновите и веднага да откриете новите си любими продукти.

1. Хидратираща грижа за тялото

Осигурете на кожата си бета-каротин: благодарение на съдържащите се в него витамини А, В, С, D и ценни мастни киселини, той придава на сухата и загоряла кожа хидратацията, от която се нуждае.

Лосиони за тяло и кремове за тяло с овлажняващ ефект допълват грижата.

Daily Replenishing Body Cream от Paula's Choice

Подхранващият крем за тяло Daily Replenishing Body Cream от Paula* s Choice е специално разработен за суха и много суха кожа, идеален за осигуряване на допълнително влага за загоряла кожа. Маслото от шеа, серамиди и пепдиди ви придават здравословен, естествен блясък.

2. Правилното къпане

Дългите и горещи душове трябва да се избягват. Вместо това препоръчваме кратък, нежен душ с продукти, които овлажняват кожата. След това кожата трябва само да се потупва с кърпа и да не се търка.

Когато се къпете, трябва също така да се уверите, че използвате продукти, които възстановяват хидратацията в кожата.

Можем да препоръчаме:

Almond Oil & Oats Soap Bar от Soapwalla

Твърдият сапун Бадемово масло и овес Soap Bar на Soapwalla съдържа висококачествено бадемово масло, което гарантира, че кожата се снабдява с достатъчно влага и не се изсушава. Резултатът е невероятно мека, подхранена и хидратирана кожа. Идеален за наслада от прекрасен, подхранващ душ след слънчеви бани.

3. Fresh-up с автобронзанти

Ако искате да помогнете малко, просто използвайте автобронзанти. Те придават на кожата ви естествена свежест и след няколко минути тенът ви ще засияе с нов блясък.
Когато избирате автобронзанта, обърнете внимание и на овлажняващия ефект.

И: Преди всяка употреба препоръчваме пилинг, за да отстраните внимателно мъртвите частици от кожата. Това позволява на автобронзатора да развие пълния си потенциал.

Self Tan Express Bronzing Mousse от ST. TROPEZ

С този мус е особено лесно да поддържате тена си свеж за дълго време. Защото иновативният бронзиращ мус Self Tan Express от ST. TROPEZ има удивително копринена текстура и поради това е особено лесен за нанасяне. Бързо се абсорбира и освен това осигурява интензивна грижа за кожата. Само след няколко часа кожата ви отново ще заблести с прекрасно естествен тен!

И това, което особено харесваме: Благодарение на ароматната технология Aromaguard™, Tan Express Mousse няма типична миризма на автобронзант, а много приятен аромат, който осигурява усещане за уелнес при нанасяне.

Tan Enhancing Body Polish от ST. TROPEZ

Освен това определено бихме искали да ви предложим Tan Enhancing Body Polish от ST. TROPEZ. Това е богат скраб за тяло, който е специално разработен, за да се подготви кожата за използването на продукти за тен.

Пилингът за тяло на St. Tropez Tan Enhancing е нежен пилинг, който внимателно премахва мъртвите кожни клетки. Кожата е оптимално подготвена за автобронзанта. Абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всички почитатели на автобронзанта. Защото с правилната подготовка загара е просто перфектен.

ОТКРИЙТЕ СВОЯ ПРОДУКТ

Разбира се, ние разполагаме с подходящите продукти за всички ваши нужди!