Красота отвътре благодарение на нутрикозметиката

Красота отвътре благодарение на нутрикозметиката

Силни нокти, красива кожа и здрава коса

Добрата грижа за кожата не е достатъчна! Тя също се нуждае от много хранителни вещества за здрав вид. Недостатъчното снабдяване с микро и макронутриенти може да доведе до кожни проблеми като суха, мазна или замърсена кожа, както и до загуба на коса. Здравословната и балансирана диета е от съществено значение, но също така и снабдяването с микроелементи (антиоксидативни вещества), които освен всичко друго гарантират неутрализирането на вредните свободни радикали.

Нутрикозметика

Нутрикозметиката (от думата Nutrition = хранене и козметика) дава възможност за целенасочена хранителна добавка с важни вещества. Това е вид микронутриентна и витаминна терапия, която поддържа имунната система, засилва производството на колаген (за ефект против стареене) и може да осигури здрава кожа, коса и нокти.

Кокосово масло

The Tonik е разкрасителна хранителна добавка, която се състои от чисто естествени съставки с доказани ефекти и допринасят за благополучието. Например капсулите с био кокосово масло Organic Coconut Oil Capsules (купете тук!) съдържат студено пресовано кокосово масло, което е известно с многото си положителни ефекти върху кожата, косата и тялото.

Красота отвътре

Хранителните добавки на немската марка YULMI са направени само с натурални и тествани съставки. Те съдържат висококачествени билки и лечебни гъби и подпомагат имунната система, метаболизма и допринасят за поддържането на нормалната кожа. Капсулите Beauty (купете тук!), интензивна терапия за кожата и косата с витамини А, В6, В12, С, селен и цинк, са идеални за красота отвътре. Тази 30-дневна козметична терапия не само помага за поддържане на нормална кожа и здрава коса, но също така поддържа собственото производство на колаген в организма и обновяването на клетките.

Regenerations напитка

REGENERAID® (купете тук!) От Dr. Owl е хранителна добавка, която насърчава физическата и умствена регенерация.
Това е течен хранителен концентрат за производството на кофеин-съдържаща регенерираща напитка с холин, L-цистеин, електролити и минерали, гуарана и витамини от група В. Системата за възстановяване на клетки Cell-Repair System гарантира стимулирането на собствената регенерация на клетките в организма.

За по-равномерен тен

Тази мощна комбинация от Jump Start Silica Supplements (купете тук!), направена от силициев диоксид (силициев диоксид), витамин Е, калций, фолиева киселина, витамин D3 и магнезий осигурява на организма основни хранителни вещества и антиоксиданти, засилва производството на колаген и, ако се приема редовно, осигурява по-здрав и равномерен тен.

Снимки: The Tonik

Следвайте Cosmeterie в социалните мрежи и не пропускайте новостите и промоциите ни!