New Year, New Me - започнете годината пълни с енергия благодарение на детокс

New Year, New Me - започнете годината пълни с енергия благодарение на детокс

Положителни ефекти върху тялото, кожата и косата

За повече вътрешно и външно излъчване

Студеното зимно време и локдаунът през последните месеци имат за резултат, че се движим по-малко и все повече се храним с нездравословна храна. В дългосрочен план това няма да е полезно за тялото ви. Чувствате се слаби, мудни и неуравновесени. Примесите стават забележими по кожата и косата става по-тънка и по-слаба, ако липсват хранителни вещества. С няколко съвета можете да събудите вътрешното си Аз, за да засияете отново и да имате повече енергия в ежедневието.

С правилните продукти за детоксикация можете да прочистите тялото си отвътре и отвън и да го събудите за нови сили. Открийте нашите висококачествени детокс продукти и хранителни добавки, с които прочиствате тялото си отвътре, регенерирате го и го събуждате за нови сили. Детоксикацията засилва метаболизма ви и освобождава тялото от вредни вещества. В комбинация с балансирана диета и съвети за умствена мотивация ще се чувствате напълно комфортно в кожата си.

Енергия за тяло, кожа и коса

The Tonik

The Tonik са хранителни добавки за красота, които се състоят от изцяло натурални съставки с доказани ефекти и допринасят за благосъстоянието. Напълнените с течност капсули съдържат ябълков оцет, кокосово масло, куркума или конопено масло и са особено лесни за поглъщане благодарение на структурата на гел. Те гарантират, че сте снабдени с важни хранителни вещества, които са известни със своите положителни ефекти върху тялото и кожата денонощно.

YLUMI - красота отвътре

Хранителните добавки YULMI се произвеждат от експерти с много любов и само с естествени и изпитани съставки. Те съдържат висококачествени билки и лечебни гъби и подпомагат имунната система, метаболизма и допринасят за поддържането на нормалната кожа.
Продуктите са 100% вегански, без глутен, без захар, без пестициди и тежки метали и са произведени без тестване върху животни.

Кликнете тук за допълнителни детоксикации и хранителни добавки!

Съвети за умствена мотивация

Поставете си намерения за деня

Умишлено планирайте почивките си и ги използвайте, като медитирате по пет до десет минути на ден. Можете да правите определени дихателни упражнения, просто седнете спокойно и оставете мислите си да се реят или да слушате медитация, ръководена онлайн. Можете също така да намерите специални мотивационни и енергийни медитации. Медиацията сутрин е най-добре, при която си поставяте ново, позитивно намерение като дневна цел за всеки ден.

Направете си Vision Board и визуализирайте целите

Целите са важни, за да можете да ги визуализирате и да ги направите по-осезаеми за вас. Вземете си табло за бележки или вземете картонена кутия и ги използвайте, за да създадете своя собствена дъска за визии с всички цели и успехи, които искате да постигнете през следващата година. Вие сте напълно свободни в дизайна и можете да се изразявате творчески. Трябва да поставите своята Vision Board така че да можете да я виждате всеки ден.