Правилна употреба и ефекти на Масажор за лице "Jade"

Правилна употреба и ефекти на Масажор за лице "Jade"

Anti-Aging-масаж

Твърде малко сън и твърде много работа? Тогава определено трябва да си вземете ролка за лице! Малките инструменти са идеални за масаж на кожата и ралакс на ум. Ролките са направени от лечебни камъни като розов кварц, нефрит или скален кристал, които могат оптимално да развият ефекта си при контакта с кожата.

Ефектът на ролките за лице

Ежедневният масаж с ролка за лице е невероятно релаксиращ и предизвиква страхотен блясък на лицето ви само за няколко минути. Освен това се стимулира кръвообращението, изхвърлянето на замърсителите се транспортират по-добре и се стимулира образуването на колаген. Резултатът е сияен, свеж тен и блясък!

Всички предимства:

⫸ Ефект против стареене
⫸ Анти-стрес ефект
⫸ Облекчава подпухналостта и тъмните кръгове под очите
⫸ Детоксикиращ ефект
⫸ Интензивен лимфен дренаж
⫸ Подсилва активните съставки от грижата за кожата
⫸ Естествен блясък след употреба

Нашият комплект Cosmeterie Giftset, състоящ се от розов кварц и камък Gua Sha, е идеален за ежедневна употреба или като подарък, за да извлечете максимума от кожата си. Камъкът се състои от чист розов кварц и също така е визуален акцент в банята. Купете сега!

Правилната употреба

Лицето трябва да се почиства преди всяка употреба. След това можете да нанесете серум или крем за лице, за да засилите ефекта му, като масажирате с ролката за лице. Основно правило: Винаги движете ролката по лицето отвътре (т.е. от центъра на лицето) навън и търкаляйте 3-5 пъти във всяка зона. Не търкаляйте напред-назад , а винаги започвайте отново отвътре и търкаляйте навън с лек натиск.

  • Чело: Поставете ролката в средата на челото и я търкаляйте към линията на косата. Повторете 3-5 пъти. След това търкаляйте от центъра към слепоочията. Повторете наляво и надясно няколко пъти.
  • Очи: Страната с по-малката ролка е предназначена за зоната на очите. Първо затворете очи и търкаляйте много внимателно от вътрешния клепач до слепоочието. След това обработете долната област на очите и търкаляйте 3-5 пъти отвътре навън към слепоочието.
  • Бузи: Започвайки от ноздрите, търкаляйте по скулите до слепоочията и повтаряйте няколко пъти от двете страни на лицето. Тук можете да търкаляте надолу към брадичката, т.е.започнете в средата на брадичката и търкаляйте ролката с малко натиск по челюстната кост към ухото / слепоочието.

След почистване на ролката за лице, почистете с дезинфектант или със сапун под течаща вода.

Съвет на Cosmeterie: Ако съхранявате ролката за лице в хладилника за през нощта, ще постигнете максимален ефект по отношение на облекчаване на подпухналостта и тъмните кръгове.

Следвайте Cosmeterie в социалните мрежи и не пропускайте новини и промоции!