Летни аромати: най -добрите парфюми за горещите дни

Летни аромати: най -добрите парфюми за горещите дни

Усещането за почивка в бутилка

Разходки по залез слънце, прохладен морски бриз, ароматно море от цветя и нежни вечери с освежаващи напитки и добри приятели: това може да е рецептата за перфектно лято.

Точно това ви предават нашите летни аромати High-End, които са идеални за горещия сезон и съблазняват с чувствени аромати. Лекота, свежест, нежни цветя и сочни плодове: цялата лекота и богатство на лятото, уловени във флакони и готови за пръскане по всяко време. Ето нашите любими аромати за лятото!

The Muse от ZARKOPERFUME

Прясно пране, което изсъхва на слънце, памучни цветове, щипка пудра, нежни дървесни нотки и нотка на деликатни цветчета - така ухае "The Muse" на Zarkoperfumes. Ясно забележим акорд от бял уд придава на аромата несравнимо меката му композиция. Този завладяващ, специален чист аромат гарантирано ще ви завладее!

Ароматни нотки: бял уд акорд - топъл памук - бял мускус

Към продуктакликнете тук!

Fleur de Fleurs от Une Nuit Nomade

Une nuit à Bali в превод означава една нощ в Бали. Този аромат отдава почит на света на цветята в Бали. Парфюмната вода ухае на сладко и цветно и впечатлява със своите прахообразни и кремообразни нотки.

  • Връхни нотки: бергамот, грейпфрут, шафран
  • Средни нотки: индийски жасмин, глициния, иланг-иланг, тубероза
  • Базови нотки: кехлибар, бензоин, сандалово дърво, уд, ванилия

Към продуктакликнете тук!

AIRE от Profumi di Pantelleria

Този аромат ви обгръща във свежа цветна вата и ви обгръща с усещане за чистота, приветливост и нежна топлина. Свежият въздух и шумът на морето послужиха като вдъхновение за тази цветна мечта, която впечатлява със свежите си нотки. Базата от мускус и мате се присъединява към флорални нотки на ирис и жасмин. Тнка и черен пипер добавят пикантна нотка.

  • Връхни нотки: цитрусови плодове, киви, кедър вирджиния, бял чай
  • Средни нотки: ирис, жасмин, бял пипер
  • Базови нотки: тонка, мате, бял мускус

Към продуктакликнете тук!

Prodigieux Le Parfum от NUXE

Женствена ароматна композиция, която напомня за топли слънчеви лъчи, безкрайни пясъчни плажове и буйни портокалови дървета. Prodigieux® Le Parfum е моделиран по аромата на легендарното сухо масло от Nuxe.

  • Връхни нотки: портокалов цвят, бергамот
  • Средни нотки: магнолия
  • Базови нотки: ванилия

Към продуктакликнете тук!