Вашата визия за Свети Валентин

Вашата визия за Свети Валентин

Подарете малко блясък на кожата си!

Какво по-хубаво от това да отпразнувате любовта и да изненадате любимия си човек с нещо специално на Свети Валентин? По наше мнение, нищо! За да празнувате със стил, ето няколко полезни съвета за този прекрасен празник.

За вас подбрахме най-добрата козметика за свеж и сияен тен. Ето два полезни съвета, с които да се погрижите за себе си в най-романтичния ден от годината.

Съвет #1: Мека кожа

За копринено гладка кожа е необходим овлажняващ лосион за тяло. За да се поглезите допълнително, подарете си и продукт с опияняващ аромат!

Нашите задължителни предложения:

  • Продуктът Prodigieux® Lait Parfumé (лосион за тяло) от NUXE е обогатен с ценни растителни масла, които овлажняват, омекотяват и озаряват кожата. След нанасяне млякото за тяло оставя нежен блясък.
  • Съставът Body Lotion на VERSO възстановява баланса на кожата и я защитава от външните влияния на околната среда, като я оставя мека и гладка.

Съвет #2: Висококачествени серуми за невероятен блясък

За да придадете на кожата си младежки и свеж вид, серумите за лице са наистина ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ.

Съдържащите се в тях активни съставки, като хиалуронова киселина или Q10, са незаменими за постигане на приятен енергизиращ ефект.

Нашите задължителни предложения:

  • ROYAL на Dr. Tonar активно помага на кожата ви да се пребори с първите признаци на стареене. Освен това укрепва структурата, като подпомага образуването на колаген.
  • Sérum Para A Face - Face Serum от Costa Brazil е лек серум за лице, направен от специална комбинация от хиалуронова киселина, богати на витамин С каму каму, асаи и розмарин. Серумът спомага за подобряване на външния вид и тонуса на кожата.