Bio Thai Osmotic Beauty Box DRAIN

Антицелулитен комплект за грижа за тялото с дехидратиращ ефект

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Подобни продукти:

Bio Thai Kit Vitality - 7 Days Beauty Routine
Bio Thai Kit Perfecting - 7 Days Beauty Routine
Bio Thai Kit Rebalance 7 Days Beauty Routine
Описание

Комплектът за грижа за тялото от италианската марка Bio Thai се състои от гел за тяло и масло.

В комбинация те могат да развият пълната си ефективност и да помогнат за здраво тяло, тъй като имат силен дехидратиращ ефект. И двата продукта се състоят от 100% естествени съставки и са произведени без тестване върху животни.

Osmotic Gel Drain извлича водата и също има детоксикиращ ефект. Той стимулира метаболизма на кожата и измива токсините от тялото. Това не само премахва излишната течност, но и почиства тялото. Съдържащата се розова хималайска сол има минерализиращ ефект и е богата на микроелементи. Но коктейлът от естествени съставки също е впечатляващ: азиатската центела има почистващ ефект, Zingiber Cassomunar (галанга) стимулира кръвообращението, Acacia Concinna има успокояващ ефект и е много богата на витамини (ADEK). Лимонената трева стимулира лимфната циркулация поради своите антиоксидантни свойства. Допълнително съдържащата се смес от етерични масла подпомага метаболитния процес и по този начин също стимулира дехидратацията.

Drain Cell Body Oil: Маслото за тяло има антицелулитен ефект поради дрениращите си свойства. Състои се от 100% натурални съставки по Bio Thai Green Formula. Сместа от стимулиращи етерични масла като от мандарина, комбава, розмарин и цитронела, в комбинация с подхранващото масло от ориз жасмин, активират кръвообращението, като отделя излишните течности и токсини.

Начин на употреба:

Ежедневно, напр.: нанесете след сутрешния душ. Първо масажирайте добре гела за тяло с кръгови движения, докато се абсорбира напълно и след това масло за тяло. Конкретни зони като бедрата, задните части и корема също могат да бъдат третирани целенасочено.

Вид продукт: Комплекти
Марки: Bio Thai
Свойства: без тестване върху животни
Област на използване: Тяло

рецензии на български за Bio Thai Osmotic Beauty Box DRAIN