Грижа за косата през лятото

Грижа за косата през лятото

За здрава и сияйна коса!

През лятото косата често се нуждае от повече грижи и специално внимание, тъй като се уврежда от външни влияния като слънчева светлина, хлор или морска сол. Запознайте се процедурата за грижа за косата, която предлага оптимална грижа, защита и е идеална за горещите месеци. За здрава и сияйна коса!

Стъпка № 1: Foamie, Shampoo Bar, Hibikiss
Спасението за сухата и изтощена коса! Този твърд шампоан подхранва и със стойност на pH от 5,5 се адаптира идеално към нуждите на скалпа и косата. Както подсказва името, шампоанът ухае чудесно на хибискус. Foamie е веган продукти, който не съдържа силикон и минерални масла. Твърдият, компактен шампоан е идеален за пътуване!

Стъпка № 2: Gyada - подхранваща и преструктурираща маска за коса
Тази подхранваща и кондиционираща маска е особено подходяща за суха коса, склонна към цъфтене, тъй като изглажда и интензивно подхранва влакната на косъма. Подхранващите съставки като масло от мурумуру, аргинин, глутамин, ленено масло, гуарана и слез възстановяват структурата на сухата и чуплива коса. Нанесете маската върху подсушена с кърпа коса след измиване с шампоан и изплакнете след няколко минути. Като допълнение, докато маската се абсорбира, косата може да се покрие с кърпа, за да се използва ефективно полученият затоплящ ефект.

Стъпка № 3: Rahua - легендарното масло от Амазонка
За блестяща коса, без цъфнали краища и накъсване. Висококачествените компоненти на маслото, като растителни и цветни масла, проникват дълбоко в корените на косата за блестяща коса от корена до върха. Продуктът не съдържа силикон и може да се прилага ежедневно. Нанесете една-две струйки по дължините и краищата на влажна или суха коса след измиване.

Стъпка № 4 Elizabeta Zefi - Мултихидратиращ спрей
Този многофункционален спрей за коса и кожа е много овлажняващ благодарение на съставки като алое вера и екстракт от водорасли. Те бързо превръщат сухата коса в блестяща! Спреят е веган, не съдържа силикони и парабени, дерматологично тестван е и предпазва кожата и косата от изсушаване.