BIOVÈNE Твърд шампоан Hydrate Repair - Argan Oil & Mint Solid Shampoo Bar

Висококачествен и хидратиращ твърд шампоан

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Описание

Hydrate Repair - Argan Oil & Mint Solid Shampoo Bar е луксозен твърд шампоан. Съдържа комбинация от първокласни активни съставки като арганово масло, мента, масло от макадамия, пчелен восък и масло от шеа. Така възстановявате блясъка и гладкостта с оптимална хидратация от тази ценна смес.

Твърдият шампоан е обогатен с антиоксидантно арганово масло за подпомагане на борбата с косопада, поддържане на здрав скалп и възстановяване на увредена коса, причинена от боядисване и стайлинг.

Шампоанът е нежен и може да се използва ежедневно. Оставя невероятно чисто, свежо и успокояващо усещане. Твърдите шампоани и балсами са направени изцяло без вода. Вместо това се използват висококачествени и естествени съставки заедно с най-новата технология без сапуни.

Подходящ за всички типове коса, включително за боядисана коса. Дерматологично тестван, без пластмаса, pH-неутрален, вегетариански - без сулфати, парабени и палмово масло. Освен това е без тестове върху животни.

Твърдият шампоан издържа много по-дълго от конвенционалния течен шампоан. До 3 години неотворен и 1 година, когато е отворен. Изпенва се като течен шампоан, а нежната формула защитава косата и скалпа.

Твърдият шампоан и балсам от Biovene спестяват пластмасови отпадъци, а продуктите са 100% екологични и биоразградими.

Вид продукт: Шампоан
Марки: BIOVÈNE
Тип коса: изтощена коса, суха коса, за всеки тип коса
Област на използване: Коса
Аксесоари

рецензии на български за BIOVÈNE Твърд шампоан Hydrate Repair - Argan Oil & Mint Solid Shampoo Bar

Сходни продукти:

    Клиентите, които си купиха "Твърд шампоан Hydrate Repair - Argan Oil & Mint Solid Shampoo Bar" , също така купуват: