Удължете летния си тен!

Удължете летния си тен!

3 съвета за сияен тен

Лятната почивка вече свърши, но това не означава, че трябва да се откажем от летния си блясък. Показваме ви три задължителни неща, които ще накарат тена ви да сияе дори след лятото!

Блясък за вашия тен

Кремът за лице Daily Glow на Verso не само снабдява кожата ви с ретинол 8 и витамин С, но и й придава уникален блясък, който можете да видите веднага след нанасяне. Грижата съдържа и защитни антиоксиданти и спомага за структурата и еластичността на кожата. Идеалната ежедневна грижа!

Летен тен през цялата година

За да не изчезне тенът на кожата твърде бързо след лятото, можете лесно да си помогнете с подхранващ автобронзант. Eclipse Tanning Mousse от Luna Bronze придава на кожата ви слънчев загар за нула време и едновременно с това ухае на лимонова мирта, портокалов цвят и мандарина.

Като целунати от слънцето

Грижа и блясък в едно? С хайлайтъра Liquid Light Serum от ILIA придавате на тена си сияен вид. Деликатната гел текстура на серума е не само много подхранваща, но и предпазва кожата от синята светлина, която се излъчва от екраните на мобилни телефони или компютри.