FOREO UFO 2

Твоята SPA терапия за дома

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Описание

Твоята SPA терапия за дома от Швеция. Звуковото устройство UFO 2 от FOREO е подобрено отново в сравнение с предшественика си. Осем LED терапевтични цвята и оптимизирана технология за затопляне и крипто-технология вече могат да доставят топлина и охлаждане на лицето ви 5 пъти по-бързо от оригиналния вариант. Нагрява се до 45 ℃ и се охлажда до 5 ℃. По този начин активните съставки могат да се усвоят по-добре от кожата.

Забележка: Функцията за криптотерапия, свойството за ниска температура, е налична само при UFO 2 . Този тип терапия свива порите, стяга кожата, действа против възпаления и отоци.

Технологията на звуковите вълни, T-Sonic, прониква дълбоко в кожата ви, за да масажира нежно лицето ви, да го ексфолира леко и по този начин да увеличи способността на кожата да абсорбира.

Звуковото устройство работи с уникалните лист-маски от FOREO . Всяка маска е специално разработена за нуждите на кожата. Нанасянето отнема само между 90 секунди и 2 минути и следователно е идеално за тези, които бързат.

Пакетът включва UFO 2 , USB кабел за зареждане, мостра на маска Make My Day (x1), стойка.

Начин на употреба:

Как да отключите вашето устройство: Отворете приложението и създайте акаунт, изберете UFO 2 или UFO mini 2 от селекцията на FOREO устройства.

Натиснете универсалния бутон за старт, за да свържете своя UFO с приложението. Вашето устройство вече е регистрирано, отключено и готово за употреба.

Следвайте инструкциите в приложението.

Вид продукт: Почистващи инструменти
Марки: FOREO

Продуктови ревюта

рецензии на български за FOREO UFO 2

2 клиентски рецензии на други езици

5,0 от 5 звезди
5 звезди
3 (100%)
4 звезди
0 (0%)
3 звезди
0 (0%)
2 звезди
0 (0%)
1 звезда
0 (0%)

3 оценки

Все още няма рецензии на български, но 2 рецензии на други езици.


Сходни продукти:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Клиентите, които си купиха "UFO 2" , също така купуват:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder