5 трика за гримиране, за да изглеждат очите ви по-големи

5 трика за гримиране, за да изглеждат очите ви по-големи

Неустоими очи на сърна благодарение на контурирането Eye Contouring

1. Използвайте молив за очи с бял или телесен цвят върху вътрешната част на долния клепач

Черният молив прави очите по-малки. Белият или телесен, от друга страна, прави погледа по-буден и очите изглеждат значително по-големи, тъй като светлият цвят визуално разширява бялото на очните ябълки. Колкото по-кремав е молива, толкова по-добри са покритието и издръжливостта.

2. Фина очна линия

Не е задължително очната линия да е дебела, защото дори фината очна линия върху горната линия на миглите прави очите да изглеждат по-големи и по-изразителни благодарение на ефекта на котешкото око. Особено лесно се нанася очна линия под формата на писалка. Drawing Muse Pen Liner на Moart е идеална за това. Супер финият връх на писалката очна линия позволява прецизно нанасяне. Дълготрайната очна линия изсъхва бързо и не се размазва.

3. Задайте акценти с блестящи сенки за очи

Блестящите сенки за очи в златни, платинени или тонове на шампанско не само придават страхотен акцент, но и правят окото да изглежда по-будно и по-голямо, тъй като отразява светлината. За да целта, просто нанесете сенки за очи в средата на клепача с апликатор (важно - не нанасяйте върху целия клепач!) И разнесете много леко. С плоската четка за сенки за очи от Jack's Beauty Line е възможно точно и интензивно нанасяне на цвят.

4. Контуриране на очите

Контурирането на очите придава на окото повече дълбочина и изражение. Тук светлите и тъмните сенки се комбинират помежду си. Светлите сенки за очи се нанасят главно в средата на клепача и във вътрешния ъгъл на окото и леко се разнасят. По-тъмните сенки за очи в гънките на клепача осигуряват повече дълбочина. Кафявите тонове ласкаят всеки тон на кожата и не изглеждат толкова груби като черните. Уверете се, че сте смесили тъмния цвят в гънката на клепача чисто, така че преходите да изглеждат преливащи се.

5. Подчертайте веждите

Веждите също са важни, когато става въпрос за буден поглед. За да го подобрите визуално, можете да нанесете малко хайлайтър или блестящи сенки за очи директно върху зоната под арката на веждите. Но по-светлите матови сенки също действат също толкова добре! Този малък трик ще направи цялото око да изглежда по-голямо и по-сияйно. Хайлайтерът молив от Full Brow излъчва мек блясък, а тонът на шампанското се адаптира идеално към цвета на кожата. Благодарение на кремообразната си консистенция, той може да се разнася особено добре.

Следвайте Cosmeterie в социалните мрежи и не пропускайте новини и промоции!