Как да се преборим с целулита и какво наистина помага срещу него?

Как да се преборим с целулита и какво наистина помага срещу него?

Укрепващи кремове и ефективни инструменти

Какво всъщност е целулитът?

Целулитът представлява промяна в подкожната мастна тъкан и се появява главно по бедрата и задните части при средно 80% от жените. Той засяга главно жените, тъй като те имат различна структура на съединителната тъкан (успоредни, вместо мрежести като мъжете). Освен това жените обикновено имат по-тънък епидермис, по-еластична дерма и повече подкожни тъкани от мъжете. Мастните клетки се изтласкват нагоре и не могат да бъдат задържани равномерно от подкожната тъкан. Поради външния си вид, целулитът е известен още като портокалова кожа.

Сам по себе си целулитът не е сериозен проблем, тъй като не причинява болка или вреди на вашето здраве. Много жени обаче намират безобидните вдлъбнатини за визуално смущаващи.
Съществуват високоефективни антицелулитни кремове, които могат да стимулират кръвообращението и да укрепят тъканите. Със скубащ масаж, редовни упражнения и балансирана диета може да постигнете страхотни резултати!

Укрепващи кремове и ефективни инструменти

skin689 Anti-Cellulite Cream

В рамките на няколко седмици антицелулитният крем от skin689® може да подобри появата на целулит, тъй като CHacoll® насърчава образуването на колагенови влакна. Това води до укрепване на подкожната тъкан, която задържа мастните клетки и осигурява по-стегната кожа. За оптимален резултат кремът трябва да нанасяте крема ежедневно върху засегнатите участъци от кожата в период от шест до десет седмици.

Bio Thai Cellulite Control Body Cream

Кремът за тяло за контрол на целулита съдържа екстракти от джинджифил, гарциния и кофеин, комбинирани с 11 чисти етерични масла. Тази смес ефективно стимулира микроциркулацията и ефективно помага противодейства появата на портоколавата кожа. Благодарение на ефективния микс от различни масла с екстракти от коприна, кожата изглежда по -гладка и стегната при редовна употреба.

Fushi Really Good Cellulite Oil

Укрепващото кожата Fushi Really Good Cellulite Oil може да намали появата на целулит. Също така може да подобрите кожата с редовна употреба. Готу Кола, една от най-известните аюрведични билки, маслото от кафе на зърна и маслото от грейпфрут са известни с това, че стимулират кръвообращението.

YÙ Beauty Dry Brush

Сухата четка YÙ Beauty има по-интензивен ефект, благодарение на ресните. Масажът стимулира лимфата и я привежда в движение, което може да има детоксикиращ ефект. Кожата става по-гладка и еластична при продължителна употреба. След това кожата се чувства подхранена и добре абсорбирала активните съставки.

Последвайте Cosmeterie в социалните мрежи и се информирайте за всички новости!