Неустоим поглед

Неустоим поглед

Изберете своята спирала

Придайте на погледа си невероятна интензивност с красиво поддържани мигли! Независимо дали за обем, удължаване или за перфектната извивка: Ще ви кажем коя спирала покрива вашите желания!

Ефект за обем

Миглите ви фини и/или рядки на места? Тогава препоръчваме спирали, които имат по-дебела глава на четката с много влакна. По този начин миглите се покриват интензивно и изглеждат по-обемни.

Нашият съвет: Black Nano Mascara Nutrition & Natural Growth от M2 BEAUTÉ не само осигурява спиращи дъха, дълбоки черни и обемни мигли, но при редовна употреба също така стимулира растежа на миглите благодарение на високоефективните аминокиселини. Четката за обем оптимално оформя вашите мигли, а високоефективният комплекс за грижа прави миглите по-устойчиви.

Перфектна извивка

Ако нямате естествено извити мигли, можете да си помогнете много с правилната спирала. Тук ще е подходяща четка, която можете да нанесете особено близо до линията на миглите. Не забравяйте да нанасяте спиралата особено интензивно, за да засилите "лифтинг ефекта". Можете също да използвате извивачка за мигли, за да добавите извивка.

Нашият съвет: Limitless Lash Mascara от ILIA Beauty има иновативна двустранна четка, която позволява прецизно нанасяне, удължава миглите ви и осигурява повече извивка. Подхранващата формула се състои от 99% натурални съставки и съдържа подхранващо масло от ший, аргинин и пчелен восък.

Дефинирани мигли

Предпочитате естествен резултат? Тогава препоръчваме четки на спиралата, които имат много малки четинки, които са близо една до друга. Миглите могат да се отделят и оцветят само с едно движение.

Нашият съвет: Обем без наслояване: Благодарение на формата на пясъчен часовник, Unlash Me Mascara от SUPERFLUID достига до всяка мигла, за да може продуктът да се разпредели равномерно - за естествено очертани мигли!

Удължени мигли

За да удължите оптически по-късите мигли, трябва да изберете спирала, която има фина и дълга четка. С нея всяка мигла може да се обхване поотделно и да се оцвети от корена до върха. Когато нанасяте, уверете се, че наистина издърпвате спиралата до края на миглите, така че върховете да са подчертани.

Нашият съвет: Natural Mascara PANGO от NUI Cosmetics се плъзга леко по миглите и осигурява дължина и обем. Естествената формула съдържа, наред с други неща, кафе и билки за стимулиране на растежа на миглите.