Идеи за подаръци за Свети Валентин

Идеи за подаръци за Свети Валентин

Подаръци за празника на любовта

Свети Валентин наближва! Всички се радват на подарък за празника на любовта. Събрахме няколко идеи за подарък, които определено ще зарадват любимия човек!

Намерете още идеи и вдъхновение тук .

За нея

Комплект за грижа за млада, свежа кожа: подаръчният комплект от розов кварц + гуа ша е идеалният подарък за моменти на релакс. Продуктите от чист розов кварц облекчават напрежението и стреса, насърчават кръвообращението и имат стягащ ефект на кожата при редовна употреба.

Маските за лице винаги са идеални за козметични процедури. Комплектът от 5 части съдържа най-популярните маски на Peter Thomas Roth - идеални за спа моменти у дома!

За любимата: Комплектът Queen of Hearts от GLOV включва 7 тампона във формата на сърце, сакче за пране и козметична чанта в прекрасен дизайн на сърце.

За него

Ароматната свещ Ноемр 153 Candle Tabac от L:A BRUKET не само изглежда стилно, но и излъчва уникална ароматна композиция от аромати като тютюн, кедрово дърво, мускус, лимон и жасмин.

Специален аромат за специален мъж в живота ви: Mr Vetiver от Une Nuit Nomade е модерен, зелен аромат на ветивер с фин акорд на подправки, който очарова с елегантни и в същото време тръпчиви нотки.

Тъй като мъжете обичат нещата да не са сложни: лосионът за тяло Spray On от The Gruff Stuff осигурява интензивна хидратация и има успокояващ кожата ефект. Лосионът за тяло със спрей е обогатен с подхранващи съставки като витамин Е и алое вера.

Подаръчен ваучер

Подарък, който просто винаги е идеален: подаръчният ваучер от Cosmeterie за Свети Валентин. Идеален и като подарък в последния момент, защото персонализираният ваучер ще бъде изпратен на вашия имейл адрес, за да го разпечатате.