Вашето ръководство за красота за новогодишната нощ

Вашето ръководство за красота за новогодишната нощ

Открийте нашите съвети за грижа и грим за новогодишната нощ!

Имаме идеалното ръководство за красота за вас за тази Нова година: подготвителни стъпки за сияен тен, съвети за зашеметяващ грим и релаксираща програма за грижа за първия ден от новата година.

Погрижете се за сияен тен

За любителите на красотата част от подготовката за новогодишната нощ е обширна програма за грижа: пилинг с незабавен ефект, маски за сияние и пластири за очи за сияен вид - нека програмата за красота започне!

Нашите съвети:

  • PHA пилинг гел - Benton: Нежният химически пилинг е подходящ за всички типове кожа, противодейства на замърсяванията, успокоява кожата и осигурява интензивна хидратация - за незабавни резултати!
  • Water Drench™ Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Eye Patch 30 пластири - Peter Thomas Roth: Тези пластири за очи са моментално освежаване за уморени очи! Благодарение на хидратиращия си ефект, зоната около очите изглежда свежа и сияйна за нула време.
  • Me Time Brightening Sheet Mask - TEMT: Нашето оръжие за повече блясък! Успокояващата лист маска с витамин С осигурява на кожата интензивна хидратация и ѝ придава нов блясък.

Грим с WOW ефект

Неустоима визия с блестящи нюанси или интензивен цвят на устните – или и двете? В новогодишната нощ може да е малко повече! Едно обаче е сигурно: залагаме на дълготраен грим, който издържа цяла нощ!

Нашите съвети:

  • Спирала Fullest Volumizing Mascara - ILIA Beauty: С тази спирала незабавно придаваме на миглите си повече обем - за съблазнителен вид! Обогатени с подхранващ аргинин и провитамин В5, нашите мигли също са подсилени и снабдени с важни хранителни вещества.
  • Сенки за очи - Inika Cosmetics: Тези сенки за очи са особено богати на пигменти и подобряват вида ни през цялата вечер. Дълготрайните цветове могат да се използват или като сенки за очи или като очна линия и са идеални дори за чувствителни очи.
  • Kismatte Lip Trio - Sigma Beauty: Трайно червило, разбира се, не трябва да липсва в новогодишната нощ. Течните мини червила от Sigma пасват във всяка дамска чанта, придават интензивен цвят и са удобни за носене!

Първият ден от новата година

Първият ден от новата година е идеален за малка програма за глезене, за да изчезнат следите от предишната вечер. Тези продукти са нашите най-добри приятели след една дълга нощ!

Нашите съвети:

  • Изцяло натурална детокс маска за лице All Natural Detox Face Mask Parsley Kale - Stop The Water!: Допълнителна порция грижа за кожата ни! Тази почистваща и овлажняваща маска има избистрящ и ревитализиращ ефект - идеален за да направи тена ни отново сияещ.
  • Антиоксидантен крем за лице Antioxidant Face Cream - The Organic Pharmacy: Тази дневна грижа за "детоксикация" има овлажняващ и регенериращ ефект. Благодарение на билките и растителните екстракти, които съдържа, има и антиоксидантен ефект, намаляващ порите.
  • FlashPatch Rejuvenating Eye Gel Mask - Patchology:: Освежена и спокойна зона около очите само за 5 минути? Няма проблем с тези охлаждащи и освежаващи пластири за очи, които са обогатени с кофеин и колаген.