Нова година, нови продукти за красота!

Нова година, нови продукти за красота!

★ Ново за 2022: Открийте нови продукти за красота ★

★ Ново за 2022: Открийте нови продукти за красота ★

В света на Cosmeterie ще намерите нови попълнения от модерни марки от цял свят през цялата година. Ще ви запознаем по-подробно с някои от продуктите! Какво ще кажете за бустер за хидратация за вашата кожа, дълготраен дезодорант за свежест, луксозно ароматно изживяване за вашия дом или нов аромат?

Идеалният бустер за хидратация за вашата кожа! Хидратиращият серум QUENCH-UP Hydrating Serum от Irén Skin с екстракт от боровинки и хиалуронова киселина осигурява на кожата ви интензивна хидратация - за сияен, свеж тен! Насладете се на това как бръчките и фините линии изглеждат запълнени и кожната бариера е подсилена.

Дезодорант-кремът Citrus Fizz от PonyHütchen, произведен в Берлин, ви защитава надеждно през целия ден. Подхранващият естествен козметичен дезодорант действа ефективно срещу неприятните миризми, деликатният аромат на лимон, черван портокал и лимонена трева осигурява дълготрайна свежест!

Специалната ароматна свещ Sandalwood Temple от Sana Jardin излъчва невероятно чувствен и затоплящ аромат, който за нула време създава позната и приятна атмосфера във вашия дом. Индийското сандалово дърво с топли и леко рустикални нотки придават на всяка стая луксозно ароматно изживяване.

Необикновеният луксозен аромат B683 от Marc-Antoine Barrois омагьосва сетивата ви с шафран, мускус и пачули. Дървесни есенции, чувствени нотки на подправки и дълбоки аромати на кожа придават на парфюма едновременно земно и импулсивно изживяване.