Tangle Teezer Blow Styling Brush

Четка за издухване за оформяне на прическа като в салона

РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.

Описание

Tangle Teezer отдавна е култов продукт за коса в банята или по време на пътуване.

Множество стилисти и звезди по целия свят се кълнат в култовата четка. Сега има нещо ново от Tangle Teezer, което по никакъв начин не отстъпва на известната четка за разплитане по отношение на функция или Must-Have фактор: новата Tangle Teezer Blow Styling Hairbush!

Тайната се крие в специалната форма и разположение на четинките. Те стават по-широки към дъното и по този начин изстискват мократа коса при сушене със сешоар със средна топлина, без да отстраняват влагата от нея. Четката за издухване намалява увреждащото косата време за изсушаване със сешоар до минимум. В допълнение, формата на четинките създава приятно захващане в косата, което означава, че естествено гладък, но обемен стил също е възможен у дома за нула време, без ненужно стресиране на косата. Благодарение на широките канали, четката за стилизиране Tangle Teezer Blow може да се почиства бързо и хигиенично.

Четката за издухване се предлага в два различни размера, които осигуряват оптимален резултат в зависимост от дължината на косата.

Half Paddle - идеален за къса до средна дължина на косата.

Full Paddle - идеален за дълга коса.

Вид продукт: Четки & Гребени
Марки: Tangle Teezer
Тип коса: за всеки тип коса
Свойства: без тестване върху животни
Област на използване: Коса
Аксесоари

рецензии на български за Tangle Teezer Blow Styling Brush

Сходни продукти:

    Клиентите, които си купиха "Blow Styling Brush" , също така купуват: