4 резолюции за красота, които определено трябва да следваме

4 резолюции за красота, които определено трябва да следваме

New Year, New Me

Всичко ще се промени! В началото на годината хората обичат да си поставят цели за Новата година, но те бързо биват загърбвани. Но всички трябва да се придържаме към тези четири резолюции за красота.

Почистване, тонизиране и хидратация

Просто ще нанесем крем и всичко е наред... или? През 2020 г. това не е достатъчно (вече)! В зависимост от типа на кожата и сезона, кожата се нуждае от много специална грижа, която е съобразена със съответните нужди. Корейската грижа за кожата дори се състои от десет стъпки за красота. Това звучи много, но има и смисъл.

Поне три стъпки трябва винаги да се спазват при грижа за лицето, за да извлечем най-доброто от кожата: правилното почистване, използването на тоник и хидратираща грижа. Тази комбинация гарантира, че рН остава в баланс и кожната бариера се укрепва.

Най-добрият начин да направите това е да използвате продукти, които са съвместими един с друг, като Resist Anti-Aging Set от Paula's Choice. Тоник допълва грижите.

Да не си лягаш без да свалиш грима си

Можем да разберем, че не винаги е приятно да сваляме грима си, но така не правим абсолютно нищо добро за кожата си. Оттук нататък ние винаги ще сваляме грима си старателно с гел за почистване и мицеларна вода - кожата ще ни благодари.

Почиствайте кърпите и гъби за грим често

Има безброй причини за поява на примеси. Една от тях може да са бактерии и мръсотия от четки за грим, гъби и кърпи. Ето защо е от съществено значение да сменяте кърпите често и да ги миете при високи температури. Четките могат да се почистят бързо и лесно със StylPro .

Пийте повече вода

На въпроса каква е тайната им за красота, холивудските звездио бикновено отговарят: "Пия много вода!" Ние сме го чували и чели стотици пъти, но все пак трябва да го припомняме отново и отново. Водата гарантира хидратирани кожни клетки и така кожата остава еластична. Ако пиете поне 1,5 литра вода на ден, можете да предотвратите появата на бръчки и суха кожа отвътре.