Нашите съвети за суха кожа

Нашите съвети за суха кожа

Така осигурявате на кожата си интензивна хидратация!

Кожата ни често може да бъде склонна към сухота, особено през зимните месеци. Тя копнее за допълнителна доза грижа, която ѝ осигурява интензивна хидратция. Открийте три предложения за продукти за вашата кожа през студения сезон!

Продуктов съвет № 1: 30-дневна интензивна терапия

Хиалурон бустер ампулите на Faces of Fey съдържат 1,25% хиалурон под формата на 4-кратен хиалуронов комплекс, който дава както незабавен ефект, така и дълготраен ефект! Ампулите са идеални за 30-дневна интензивна терапия за попълване на запасите от влага на кожата.

Продуктов съвет № 2: Интензивна овлажняваща грижа

За младежки вид: Серумът Water Drench™ Hyaluronic Cloud от Peter Thomas Roth съдържа комплекс с висока доза хиалуронова киселина (75%), който осигурява на кожата ви интензивна хидратция и в същото време има изглаждащ ефект.

Продуктов съвет № 3: За вашето тяло

Трябва да се грижим добре за телата си, особено през студените месеци. Нашият съвет: Минералният лосион за тяло от AHAVA се грижи за кожата ви, така че да е мека на допир и бързо да се абсорбира. Обогатен с 12 основни минерала, кожата ви е ефективно подхранена. Богатата на хранителни вещества вода от Мъртво море е истинско удоволствие за тялото.