Pantone Color of the Year 2022

Pantone Color of the Year 2022

Открийте продукти за красота в модерния цвят!

Цветът на Pantone за 2022 г. е избран! Особеното в него: Тази година това е цвят, който е изцяло преработен от Pantone Color Institute. Ярко виолетово синьо с виолетово-червени нюанси: PANTONE 17-3938 Very Peri

Открийте сега нашата селекция от козметични продукти в цвета за 2022 и внесете малко "Very Peri" в банята си или в козметичната си чанта!

За лицето

Dr. Temt - Collagen Management Contour Lift Cream: Тази универсална дневна грижа помага за подобряване на плътността и еластичността на кожата ви. В същото време бръчките и линиите могат да бъдат намалени. Усетете как тенът изглежда плътен и стегнат след употреба и как сияе!

Peter Thomas Roth - Skin To Die For Mattifying Primer: Този лек праймер е идеалната основа за вашия грим! Благодарение на матиращия ефект излишното масло се абсорбира. Появата на пори и фини линии е намалена. Деликатният, универсален нюанс се адаптира към всеки тон на кожата!

FOREO - LUNA 3 (чувствителна кожа) : Този масажор за почистване на лице и против стареене е идеален за чувствителна кожа. Премахва замърсяванията, остатъците от грим и люспите по кожата за нула време и почиства кожата в дълбочина.

За косата

Foamie - Solid Shampoo Silver Linings : Имате руса коса и искате да намалите жълтия оттенък? Тогава този шампоан е точно за вас. Резултатът: хладен, естествен рус нюанс и перфектно поддържана, овлажнена коса.

GYADA - Хиалурведичен избистрящ шампоан: Този избистрящ шампоан е идеален за мазна, фина и увредена коса. Скалпът е дълбоко почистен и в същото време дължината на косата сияе с нов блясък. За интензивна хидратация!

IKOO - Шампоан - Talk the Detox: Косата ви е силно изтощена, искате да я върнете в баланс? Този шампоан ви помага благодарение на своите подхранващи и почистващи съставки като екстракт от кофеин и зелен чай!

Други модни продукти

OPI - Лак за нокти Purples : Какво ще кажете за малко "Very Peri" върху ноктите си? OPI предлага разнообразие от лилави нюанси, които за нула време ще превърнат ноктите ви в истински привличащи вниманието.

Diana Vreeland - Full Gallop: Тази вълнуваща парфюмна вода омагьосва със своите флорално-пикантни нотки. Кориандър, черен пипер, кехлибар и мускус придават на аромата уникален характер.

Adrop - Хидратиращ дезинфектант за ръце: В днешно време почти всеки има дезинфектант за ръце в себе си. Така че защо да не използвате такъв в цвета за 2022? Хидратиращият дезинфектант за ръце от Adrop ефективно дезинфекцира ръцете и в същото време ги хидратира. За приятно усещане на кожата без лепкане!