3 стъпки за грижа за кожата с FOREO

3 стъпки за грижа за кожата с FOREO

3 лесни стъпки за невероятна кожа

Често забравяме да се грижим за кожата си. Когато се прави правилно и редовно, правилната грижа за кожата има съществена роля. Искате ли бърза, проста и функционална рутина за красота? Тогава опитайте устройствата на FOREO! Иновативни и модерни, те ви позволяват да постигнете страхотна кожа само за 6 минути на ден от комфорта на вашия дом.

Стъпка 1: почистване на лицето с LUNA™ 3

Първата стъпка в рутинната ви грижа за кожата е да почистите старателно лицето си, за да премахнете грима и мръсотията. LUNA™ 3 ви помага да почистите оптимално кожата си и да я подготвите за следващите стъпки в грижата. Силиконовата глава се предлага в три различни варианта (всеки специално проектиран да се адаптира към чувствителна, нормална и комбинирана кожа) и гарантира ефективно и персонализирано почистване според вашите нужди. По този начин можете да избавите кожата си от остатъци от грим, пот, замърсявания и мъртви клетки с една проста стъпка. Резултатът? Мек и безупречен тен.

Стъпка 2: Масажирайте и стегнете кожата с LUNA™ 3

С гърба на вашето смарт устройство LUNA™ 3 можете да преминете директно към втората стъпка от грижата за кожата си: целевият масаж, който можете да изберете в приложението FOREO. Можете да използвате FOREO T-Sonic™ пулсации върху различни области на лицето, за да ги стимулирате. По този начин можете да отпуснете напрежението в мускулите на лицето, стимулира се производството на еластин и колаген и се подобрява усвояването на активните съставки на продуктите, които ще нанесете в следващите стъпки. Важна стъпка за свеж, ревитализиран и сияен тен!

Стъпка 3: нанасяне на маската с UFO™ 2

Дълбоката хидратация е от съществено значение за грижата за кожата. Именно поради тази причина, като трета стъпка ви препоръчваме да нанесете специална маска за лице. Чрез топлина, LED светлинна и криотерапия, и T-Sonic ™ масаж, устройството UFO ™ 2 не само овлажнява кожата, но и се грижи за нея благодарение на специалните активни съставки, съдържащи се в маските FOREO. UFO™ маските са специално разработени за нанасяне с това устройство, така че съдържащите се активни съставки да могат да се транспортират дълбоко в кожата, като по този начин се осигурява максимален ефект. С този иновативен аксесоар можете да постигнете страхотен тен без усилия.