Абонаменти

Какви предимства ми дава абонаментът?

Ако редовно купувате един и същ продукт, не е нужно да правите нова поръчка всеки път, когато продуктът свърши. Ние автоматично генерираме нова поръчка за Вас въз основа на Вашите данни и Ви я изпращаме още седмица преди запасите Ви да привършат.

С абонамента получавате по-ниска цена на продукта в сравнение с единичната поръчка! Съответното ценово намаление ще бъде показвано директно при информацията за цената.

Колко често ще получавам доставките?

Предлага Ви се интервал за доставки въз основа на препоръката за употреба на съответния продукт. Вие също можете да го промените и сами и да го напаснете датите за изпращане. Молим свържете се с нас за целта. Една седмица преди посочената дата ще Ви бъде изпратена нова опаковка от продукта, за да не се налага да прекъсвате приема. Ще получите имейл, с който ще Ви уведомим, че ще получите следващата си абонаментна доставка през следващите няколко дни.

За колко време съм задължен към абонамента?

Можете да прекратите абонамента си по всяко време по имейла. Просто се свържете с нас.

Мога ли да променям моята абонаментна поръчка?

Да, можете. Просто се свържете с нас и ние ще направим необходимата промяна или ще сложим на пауза Вашите абонаментни доставки. Ако имате нужда от продукта отново с абонамент, можете просто да ни уведомите по имейл и ние ще активираме отново Вашите абонаментни доставки.

Мога ли да променя и адреса си за доставка?

Молим свържете се с нашият екип за обсужване на клиенти. Те с удоволствие ще актуализират Вашите данни.

Как мога да платя моите абонаментни поръчки?

Приемат се следните форми на заплащане: кредитна карта, фактура от Klarna и наложен платеж (Внимание: допълнителни такси се заплащат при доставката с наложен платеж).