Нашите идеи за подарък за Коледа

Нашите идеи за подарък за Коледа

За него и нея

Необичайни ароматни свещи, нишови парфюми, иновативни инструменти за красота или практични подаръчни комплекти: всеки ще се радва да получи коледен подарък. Имаме няколко идеи за подарък за вас, от които със сигурност ще намерите по нещо!

Коледните подаръци не трябва да липсват под нито едно коледно дърво.
Но всяка година Коледа идва по-бързо, отколкото си мислите и стресът от коледното пазаруване започва.
С нас можете да се отпуснете и да пазарувате най-модерните подаръци за вашите близки или за себе си директно от дивана си.

Независимо дали е малък подарък или специални коледни комплекти - ние вече намерихме перфектните подаръци за вас.

Комплекти

С нашия голям избор от подаръчни комплекти ще намерите всичко, което бихте могли да пожелаете.

За перфектния маникюр без посещение в салона! Green Flash Starter Kit от Manucurist съдържа всичко необходимо за професионален гел маникюр: основа и топ лак, цветен лак, лакочистител и UV лампа. Лаковете са с вегански, с екологично чиста формула и са произведени във Франция. Добре поддържаните, красиви нокти са гарантирани с този комплект!

Комплектът ZARKOPERFUME 5 Star съдържа 5 от най-продаваните молекулярни аромати в практичен размер за пътуване. Фините аромати разгръщат ароматните си нотки по различни начини в зависимост от потребителя и могат също да се комбинират един с друг - за множество уникални и индивидуални вариации на аромата!

Коя кожа не копнее за допълнителна доза хидратация? Комплектът DEW UP Hydrating Discovery Kit на IRÉN SKIN се състои от три висококачествени серума, които придават на кожата свеж, сияен тен - идеален подарък за всеки тип кожа, тъй като продуктите са без аромати, без изсушаващи алкохоли и парабени!

Нишови аромати

Уникалните нишови аромати са специални подаръци за специални хора в живота ви. На Cosmeterie ще откриете изключителни парфюми, които ще ви отведат на чувствени, обонятелни пътешествия.

Нашият съвет за всички, които предпочитат по-отличителни аромати: No. 33 VILD от Frau Tonis Parfum. Този уникален аромат, който се произвежда в парфюмна фабрика в Германия, се отличава със своите аромати на мащерка, шафран и велур. В комбинация с малини и фини печени аромати се създава перфектна хармония.

Необикновени композиции могат да бъдат намерени и в парфюмната марка Schwarzlose Berlin. „Модерният Берлин“ се открива в имената на парфюмите и пуристичните флакони, които привличат вниманието. Пикантната и плодова парфюмна вода Treffpunkt 8 Uhr съчетава плодовите и зелени акорди на манго, джинджифил и ветивер и по този начин създава много специално ароматно изживяване.

The Muse от ZARKOPERFUME е парфюмна вода с прахообразни и в същото време свежи ароматни нотки. Свежо пране, което изсъхва на слънце, памучни цветове, щипка пудра, мека дървесина и нотки на деликатни цветове - това е най-добрият начин да опишете тази уникална ароматна композиция.

Грим

На Cosmeterie ще намерите всичко, което един любител на красотата може да пожелае.

Multi Stick от ILIA Beauty дава нотка на цвят както върху тена, така и върху устните и в същото време има подхранващ ефект. Стик 2-в-1 съдържа масло от ший и масло от авокадо и осигурява на кожата хидратация.

За визия с WOW ефект: Спиралата Lash Lift от SWEED придава интензивен обем и осигурява дълги, дефинирани мигли. С иновативната четка всяка мигла се оцветява от корените до върха. Благодарение на пантенола, който съдържа, миглите също се укрепват и подхранват.

Любителите на грима, които вече имат всички най-нови продукти за красота, със сигурност ще се зарадват на Essential Travel Brush Set от Sigma Beauty. Комплектът четки предлага четки за всеки повод за гримиране и се състои от 7 четки за лице и очи. Благодарение на практичната транспортна чантичка, четките могат лесно да се вземат навсякъде. А любителите на красотата знаят със сигурност: четките от Sigma впечатляват с най-високото си качество!

За него

Намирането на идеалните подаръци за мъже понякога може да бъде малко по-трудно - но не и с нашите идеи!

Що се отнася до грижата за кожата, много мъже я харесват лека и бърза. Sprey on Moisturiser от The Gruff Stuff е идеален подарък за всеки, тъй като е подходящ за всеки тип кожа. Спреят осигурява хидратация и в същото време има ефект против стареене. Леката текстура се абсорбира бързо и оставя кожата да се чувства еластична - също идеална за грижа след бръснене!

Специален подарък за специален мъж в живота ви е парфюмна вода от Une Nuit Nomade . Mr Vetiver е елегантен и тръпчив аромат с отличителна нотка, която омагьосва във връхната нотка с кадармом и грейпфрут и в базовата нотка с ветивер и кехлибарено дърво.

Ако мъжът има брада, комплектът Beard Crooming Kit от Percy Nobleman е приятна изненада под коледната елха. Комплектът за грижа за брадата се състои от 4 основни продукта, които са необходими за грижа за брадата.