Как да се забавляваме в новогодишната вечер?

Как да се забавляваме в новогодишната вечер?

Всички необходими продукти за новогодишната вечер

Краят на годината наближава и 2024 г. е точно зад ъгъла. Независимо дали става дума за малка вечеря с приятели или за бляскаво парти, новогодишната нощ означава преди всичко едно: празнуване със стил. За безупречен външен вид, ето няколко задължителни продукта и 4 съвета за безупречен грим!

Основа за грим

Когато става въпрос за по-дълготраен грим, праймерът е незаменим. "re" evolve radiance locking primer от RMS Beauty осигурява на кожата ви необходимата хидратация, създавайки безупречна, сияйна основа.

Let it sparkle!

Особено в навечерието на Нова година гримът ви трябва да е бляскав и уникален, може би подсилен с малко блясък. Продуктът на MESAUDA WOW! Glow Palette се състои от 4 супер ярки хайлатъри, които ще накарат лицето ви да заблести.

Поставете акцент на миглите

За перфектен външен вид е най-добре да използвате висококачествена спирала за мигли. Натурална спирала PANGO на NUI Cosmetics има естествена, супер лека формула за невероятен обем и дължина! Освен това продуктът съдържа и кофеин, който е идеален за стимулиране на растежа на миглите.

Блестяща усмивка

  • За да завършите грима си, се нуждаете от подходящ гланц за устни. Natural Lipgloss на NUI Cosmetics придава на устните ви съблазнителен, сияен и безупречен вид.