Най-важното за коледното парти

Най-важното за коледното парти

Christmas Party Essentials

Време е за празнуване! За Коледа със стил никога не бива да липсват сияйна кожа и безупречен грим. Продукти за грижа за кожата, грим и спиращи дъха парфюми: открийте нашите основни продукти за коледното парти и се оставете да бъдете зашеметени!

Подгответе кожата си

Преди всяко парти е важно да подготвите кожата. Маските FOREO Farm To Face Collection Sheet Masks с мед от манука и кокосов орех осигуряват на кожата ви важни хранителни вещества и точното количество хидратация, за естествен блясък и ревитализиран тен.

За да придадете на кожата си допълнителен блясък и сияние, NUXE Huile Prodigieuse Or е точният продукт за вас. Обогатено с малки златисти седефени частици, маслото оставя пленителен блясък върху кожата.

Изберете бляскав грим

Ние знаем добре: Коледните празници са идеални за дръзък грим. С ярко червено червило, като това на MESAUDA CULT Matte Lipstick , няма да сбъркате!

Носете неустоим парфюм

Оставете се да бъдете обгърнати от съблазнителен аромат и се насладете на коледните празници!

PonyHütchen Kuscheldecke дезодорантен крем ще ви удиви с топлия си аромат на сандалово дърво, ванилия и кехлибар. Благодарение на удобния си размер, пасва идеално в дамската ви чанта!

Знаем също, че Коледа може и да е синоним на големи запои. За да се преборите с лошия дъх, опитайте EXTREM Спрей за уста на SWISSDENT за здрави зъби и свеж дъх.

Разбира се, правилният парфюм не бива да липсва. VALJUES Sample Kit или ZARKOPERFUME Menage a trois са идеални за всеки повод!