Нашите съвети за грижа за студения сезон

Нашите съвети за грижа за студения сезон

Два съвета за вашата зимна рутина за красота!

Когато е студено, кожата и косата могат да се увредят по-лесно. Сухотата и липсата на блясък обикновено са нежелани последици. Имаме перфектните продукти за грижа, с които да поглезите тялото си всеки ден през зимните месеци.

Съвет №1: Нежна грижа за деликатната кожа

Какво по-хубаво от горещ душ след прекрасна зимна разходка? Правилните продукти за грижа могат да ви помогнат да върнете замръзналото си тяло към живот с нова енергия. Bodywash от I WANT YOU NAKED почиства особено нежно и обгръща тялото ви с освежаващ аромат на мандарина и лавър. Хидратиращата формула на Hand & Body Wash Elderflower от L:A BRUKET също осигурява мека, поддържана кожа.

Съвет №2: Богати формули за повече блясък и обем

За да запазите летния блясък на косата си през зимата, подхранващите активни съставки в продуктите за грижа могат да бъдат полезни. Шампоаните на Rahua, като Colour Full Shampoo, глезят косата ви с важни хранителни вещества от корените до краищата и осигуряват сияен и свеж вид.

Освен това никога не бива да липсват овлажняващи масла за коса, като Really Good Hair Oil на Fushi или сухи масла, като Huile Prodigieuse на NUXE, тъй като те имат интензивни свойства за грижа за вашата коса и скалп.